26. júna 2011

Nové drobnosti - do nového domova

Keďže sa už neviem dočkať sťahovania do nového domova (to si musím ešte zo 2 mesiace počkať), zatiaľ aspoň postupne kompletujem nevyhnutné drobnosti, ktoré teraz síce zatiaľ skladujem (miesta je v súčasnom 2-izbovom byte naozaj stále menej), no už čoskoro dostanú významné miesta v novom bydlisku.
Teším sa na zútulňovanie :-))







24. júna 2011

BUSY, ale späť

Asi som ešte nemala takú dlhú odmlku na svojom blogu, ale všetko má svoje príčiny. Sú obdobia, kedy čiastočne dochádza dych aj inšpirácia a zároveň sa pozornosť i všetok voľný čas koncentruje inam. 
To je aj môj prípad - času na tvorenie skoro niet, pretože sa všetko sústredí na budovanie nového (väčšieho) rodinného hniezda.
Ako dôkaz nášho snaženia vkladám fotku "našej rezidencie" v štádiu dokončovania (prosím vziať do úvahy, že okolie je ešte stavenisko...). Už sa neviem dočkať, kedy sa nasťahujeme a konečne sa pustím do zveľaďovania v ženskom ponímaní, t.j. zariaďovania tými krásnymi drobnosťami, ktoré už v našom súčasnom bytíku nemám ani kam dávať, keďže moja "zbierka" sa rozširuje v duchu hesla "TO UŽ BUDE DO NOVÉHO DOMU" :-)
Potom však bude radosť fotiť a prispievať na blog.